Футболно консултиране

football

Сдружение Фуутура обявява специализираната услуга Футболно консултиране 

Ние желаем да подобрим качеството на всеки футболист – независимо професионалист или аматьор – член на нашето Сдружение, и така – на футбола в България като цяло. Не забравяйте – само членовете на Сдружение Фуутура получават преференциални условия и специално отношение в обучителния, тренировъчния и консултантски процес, които предлагаме! 

Сдружение Фуутура  обявява Програма за Футболно консултиране по Футболните спортове по авторска концепция за:

– МОДУЛ 1 – тактическо и обща-подготвителна и тренировъчна подготовка за футболни отбори от всички нива на футболната пирамида

– МОДУЛ 2 – супер-успешна методика за индивидуалния тренировъчен процес от един от малкото футболни и спортни треньори в България, които ползват собствена супер-успешна методика

– МОДУЛ 3 – техническа подготовка – повишаване на техническите умения на отделния състезател.

– МОДУЛ 4 – Социален мениджмънт, ПР и имидж.

– МОДУЛ 5 – Мениджмънт – изготвяне на професионални футболни профили и визитки, публикуване и поддържането им в специализирани международни футболни сайтове, създаване и поддържане на лични профили, страници и групи в социалните мрежи, рекламиране и популяризиране чрез нашите международни специализирани канали; общо консултиране.

Модулите могат да се ползват отделно или в пакет. Цената за всеки модул е фиксирана на 99 лв. месечно, цената на модулите в пакет е 399 лв. месечно,  като и в двата случая за професионалните футболисти цената е с + 50 %.
*Преференциални условия за членове на Фуутура. Стани член сега!
*Включени са 2 книги, илюстриращи супер-успешните методики за тренировъчния процес и най-вече успешното участване в единоборства и печеленето им, реализиране на голови положение в различни ситуации, отиграване на статични ситуации и много други – подходящи както за индивидуална работа и развитие, така и за отборно (модулите са изключително подходящи за треньори)

За контакти:

Методиев, тел. 0887 883980

Електронен адрес: footura@dir.bg 

Fotor090982452

Ето какво казва един от нашите партньори в услугата Футболно консултиране, г-н Атанасов:

„Разработил съм няколко нови неща приложими във футбола, които са взаимствани от колективни спортове като хандбал, баскетбол и най-вече хокей на лед и които допълват и увеличават футболното майсторство на футболистите. Тези нови неща са система от упражнения, които касаят най-вече единоборствата, позволените от футболния правилник сблъсъци,борбата за спорна топка и т.н. Тази система от упражнения цели футболистите да придобият умения, базиращи се на предварително заучени за отиграване положения и ситуации, които често се повтарят по време на футболната игра.

При добре усвоени умения, на база даваните от мен упражнения, футболистите печелят максимален брой единоборства, максимално печелят /овладяват/ спорна топка и същевременно контузиите при тях са сведени до минимум. Обучените от мен защитници стават трудно преодолими, а халфовете се научават как най-правилно и ефективно да пресират противниковите играчи. А нападателите как да бъдат най-ефективни пред гола, когато се откъснат и останат сами срещу вратаря. Благодарение на това нивото на всеки футболист се повдига значително. Всичко казано по-горе е проверено на практика. Работил съм както с отделни футболисти, така и с отбори и резултатите са впечатляващи.

Изложена е една малка част от индивидуалните упражнения. Системата включва, както индивидуални, така и колективни взаимодействия. Тази система от упражнения е новост във футбола и е изцяло съобразена с футболния правилник.“

ФУТБОЛНИ НОВОСТИ
КАК ДА ПОБЕЖДАВАШ ВЪВ ФУТБОЛА?
КАК ИЗПАДНАЛ ОТБОР В КРИЗА, НАЙ-БЪРЗО ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕЯ?
КАК ВСЕКИ ФУТБОЛИСТ ДА ПОДОБРИ МАКСИМАЛНО ИГРАТА СИ?
ЗА ДА ТРЪГНЕ ЕДИН ОТБОР ПО ФУТБОЛ КЪМ УСПЕХА СА НЕОБХОДИМИ СЛЕДНИТЕ НЕЩА:
ТАКТИКА И ЕДИНОБОРСТВА
> Тактика – но индивидуална
Две са много важните неща в индивидуален план относно тактиката:
1. Как се атакува противник, който владее топката? и
2. Как се посреща /прихваща/ противник с топката?
Използвайки дългогодишния си опит като хокеист и непрофесионален футболист съм разработил много комбинации и упражнения, приложени във футбола дават фантастични резултати. Например игра срещу противников вратар в най-различни варианти.
1. Един нападател срещу противников вратар
2. Един нападател срещу противников защитник и вратар
3. Един нападател срещу двама противникови защитници и вратар
4. Двама нападатели срещу противников вратар
5. Трима срещу двама противникови защитници и вратар и т.н. и т.н.
С тренироне на тези заучени комбинации се постига максимална ефективност пред противниковата врата.
> Единоборствата
В тази насока почти не се работи, защото не се знае какво да се прави и как да се прави.
Какво означава думата „единоборство“ във футболен смисъл? – давам определението:
„Да се влезе в контакт /допир/ с противника, без да се нарушава футболния правилник, с цел да се отнеме топката от противника“
Относно единоборствата съм разработил цяла система от упражнения взаимствани от колективните спортове, изчистени и съобразени с футболния правилник.
Единоборствата се учат. Много футболни треньори казват, че те са природна даденост, което не е вярно. Имам готови упражнения, които правят футболистите смели, твърди и агресивни.
Ако се наблегне при работата с един отбор на няколко тактически приоми и на усвояването на единоборствата, добрите резултати за този отбор много скоро ще дойдат. Това е пътят към големия европейски и световен футбол.
Много от новостите, които прилагам във футбола са споделени и одобрени от треньор №1 в България за всички времена Димитър Пенев.
Работил съм в ДЮШ „Септември“, в ДЮШ на ФК „Славия“, както и в треньрския щаб на мъжкия състав на ФК „Славия“, като по-сериозно съм работил с Чавдар Янков, Благой Георгиев, Димитър Рангелов и много други. В ЦСКА съм показвал от новостите на Стилиян Петров, Краси Чомаков, Aлександър Томаш, Галин Иванов и мн. други.
Всеки отбор или играч, с който съм работил, за кратко време повишава значително качеството си на игра.“

За контакти:

Методиев, тел. 0887 883980

Електронен адрес: footura@dir.bg 

Fotor090982452

СПЕЦИАЛНИ УСЛУГИ ЗА ТРЕНЬОРИ:

Изготвяне на тренировка

Анимиране на упражнение

Обработване на видео

Обработени видео материали за даден елемент

Образователни видеоматериали за преса, притежание на топката, заучени положения и др.

Мултимедийни презентации, за да се преподава футбол

Подготвяне на методика за даден тактически елемент

Още – 

Възстановяване – Рехабилитация. Как да се възстановя от тежка контузия. Криотерапия, ледотерапия, термотерапия и мехлеми.

Намалете времето за възстановяването – за да успеете да тренирате повече!

Хранене – Храненето е невидимата тренировка във футбола. Диета и меню за футболисти.

Паста, пиле, плодове…и липов чай за успокоение на глада. Това е менюто на футболистите преди важен мач. Диетата във футбола е толкова по-ефективна, колкото по-обикновена и натурална е храната. Висенте Дел Босксе използва определението „невидима тренировка“. И няма предвид нито упражненията на терена, нито натоварването във фитнес залата. „Говорим за храненето и почивката. Нутрирането или диетата на футболиста е част от общата тренировка“, споделя селекционерът на Световния шампион Испания. С лошо балансирана диета има голяма опасност от лесни контузии. Какво ядат футболистите на Барса, Реал М и световния шампион по футбол?!

За контакти:

Методиев, тел. 0887 883980

Електронен адрес: footura@dir.bg 

Fotor090982452

Вашият коментар