Проби за футболисти

Shop for Nike Gear at SOCCER.COMShop for adidas Gear at SOCCER.COM

!Реализирайте мечтата си да бъдете професионален футболист сега!

Ние знаем колко е трудно да се пробие в професионалния футбол, особено за юноши или пък за футболисти без професионален опит – еднакво е трудно да се пробие както сред футболните клубове, така и сред футболните агенти и треньори; именно затова създадохме програмата Футболно конултиране (включваща Проби за футболисти) с няколко модула и възможности за всеки.

Ние желаем да подобрим качеството на всеки футболист, както и да създадем възможности за изява на желаното ниво – независимо от сегашния ви статут на професионалист или аматьор, и така – да вдигнем нивото на футбола в България като цяло. Не забравяйте – само членовете на Сдружение Фуутура получават преференциални условия и специално отношение в обучителния, тренировъчния и консултантски процеси, които предлагаме! 

Сдружение Фуутура набира деца и юноши от 6 до 15 годишна възраст за футболни кампове във Франция и Италия.

Сдружение Фуутура  обявява Програма за Футболно консултиране по Футболните спортове по авторска концепция за:

– МОДУЛ 1 – тактическо и обща-подготвителна и тренировъчна подготовка за футболисти от всички нива на футболната пирамида

– МОДУЛ 2 – супер-успешна методика за индивидуалния тренировъчен процес от един от малкото футболни и спортни треньори в България, които ползват собствена супер-успешна методика

– МОДУЛ 3 – техническа подготовка – повишаване на техническите умения на отделния състезател.

– МОДУЛ 4 – Социален мениджмънт, ПР и имидж в социалните медии и традиционните медии за футболисти.

– МОДУЛ 5 – Мениджмънт – изготвяне на професионални футболни профили и визитки, публикуване и поддържането им в специализирани международни футболни сайтове, създаване и поддържане на лични профили, страници и групи в социалните мрежи, рекламиране и популяризиране чрез нашите международни специализирани канали; общо консултиране.

– МОДУЛ 6 – Осигуряване на минимум по 3 възможности за футболни проби в български или чуждестранни клубове (или организирани от агенти, частни школи, школи на големите клубове (за деца под 14 год.) и др. проби) – 3 възможности за проби през лятото и 3 през зимата. Сдружение Фуутура записва играча за избраните проби, като играча не заплаща никакви допълнителни такси за участие в тези проби, освен обявените от организаторите; играчът също така е напълно отговорен за своите пътуване, настаняване, престой, отношение с организаторите и т.н. Сдружение Фуутура няма право и не притежава никаква част от правата на играча (ако подпише професионален или полу-професионален договор след пробите).

***
Модулите от 1 до 5 могат да се ползват отделно или в пакет. Цената за всеки модул е фиксирана на 99 лв. месечно, цената на модулите в пакет е 399 лв. месечно,  като и в двата случая за професионалните футболисти цената е с + 50 %.

***
Модул 6 е валиден за периодите „лято“ и „зима“ = трансферните и подготвителни периоди при повечето отбори. Ние гарантираме по 3 възможности за проби през всеки от тези два периода в разнообразни дестинации, като цената за 1 период е 99 лв.

***
Всеки футболист на възраст 8-16 години и живеещ в гр. София ще има възможност за присъединяване към нашата футболна школа и футболен клуб

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ! АКТИВИРАЙТЕ СВОЯТА ФУТБОЛНА КАРИЕРА СЕГА!

Позвънете ни на телефон 0887 883 980 за безплатна консултация! (или ни пишете на имейл footura@dir.bg)


*Преференциални условия за членове на Фуутура. Стани член сега!
*Към цялостното абониране за Модул 1-5 са включени и 2 книги, илюстриращи супер-успешните методики за тренировъчния процес и най-вече успешното участване в единоборства и печеленето им, реализиране на голови положение в различни ситуации, отиграване на статични ситуации и много други – подходящи както за индивидуална работа и развитие, така и за отборно (модулите са подходящи и за теоретико-методическа подготовка на треньори)!
*Всички цени са с ДДС и получавате насрещен финансов документ!

 

ИСКАТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ ПРОМОТИРАН КАТО ФУТБОЛИСТ ИЛИ СПОРТИСТ?

Вашият коментар