Партньори

 

Стани Партньор                                                                                               Стани Спонсор

Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура – Footura е регистрирано сдружение с идеална цел в обществена полза и работи изцяло и единствено в полза на спорта, в полза на развитието и налагането на спортния и здравословния начин на живот в обществото.

Да бъдете наш партньор отваря много възможности за коопериране, размяна на информация, участие в общи проекти, подкрепа на проекти и много други
*Вижте повече за привилегиите за партньорство със Сдружение Фуутура

Партньори:


cashterminal_logol

ОСНОВЕН ПАРТНЬОР

Като бързо развиваща се и иновативна компания, Интеркапитал Груп залага на утвърдени в световен мащаб технологии, при които човешкият фактор е сведен до минимум и практически е изключена всяка възможност за грешка.
Ние използваме опита на редица развити държави по света, където тази технология отдавна се е наложила и е широко използвана. Прилагането на систематаCashTerminal ще облекчи  значително  крайния потребител и платец в редица отношения, като му предостави следните възможности:

  • Клиентът има възможност да заплати използваните от него услуги в налични пари, безплатно;
  • Заплащането може да се осъществява по всяко време на денонощието, във всеки календарен ден, на по-удобни за потребителя места за заплащане, и без да се налага да посещава офисите и гишетата на доставчиците, където би загубил повече от времето си,  и където е длъжен да се съобразява с тяхното работно време;
  • Клиентът може да заплати всичките си задължения към доставчиците на услуги само от една точка на плащане, без да се налага да обикаля от гише на гише;
  • Времето за осъществяване на разплащането е в пъти по-малко в сравнение с времето, което е необходимо за извършването му по досегашните начини и чрез внедрените и работещи в момента начини за разплащане.
  • Потребителят получава защитеност и сигурност на извършените операции, както и законен документ за доказване на извършените от него плащания, а завършването на плащането става в рамките на няколко секунди.
  • Подобряване на събираемостта на вземанията от потребителите на услугите, което ще позволи по-прецизен разчет и управление на паричните потоци и на рентабилността им;
  • Рационализиране на съществуващите работни места за приемане на плащания от потребителите на услуги, което ще е пропорционално и отговарящо на дела на обслужваните плащания от кештерминалите на дружеството. Тази пропорционална част от намалението на издръжката на работните места ще подобри финансовия резултат на съответното дружество, и ще даде възможност за понижаване себестойността на неговите услуги.
  • Получаване на точна, предварително обработена и удобна за ползване информация за плащанията на клиентите, както и на съответен съвкупен паричен поток ежедневно, без за това да се правят разходи по неговото пренасяне, обслужване и отчитане;
  • Получаване на допълнителна реклама на дейността на дружеството, чрез мрежата от терминали в цялата страна;
  • По-лесно получаване на приходите от отдалечени места, и елиминиране на отрицателното влияние на фактора разстояние между платеца и доставчика;

logodreamspalogoplus

ГЛАВЕН ПАРТНЬОР

Комплексът се намира на забележително място в полите на Витоша и същевременно на 7-10 минути от идеалния център на София. Той е уникален и единствен по броя на предлаганите възможности за възстановяване, релакс и поддържане на физическата и духовната форма.

Фитнес залата е разположена на 500 кв.м с прекрасен изглед към Витоша. Нашите фитнес инструктори изготвят тренировъчни програми и хранителен режим. Те ще ви помогнат да откриете най-верният път към физическото съвършенство и хармонията чрез индивидуален подход и програма.

Комплексът предлага групови занимания с инструктори по Йога, Народни танци, Водна аеробика и Спининг. В нашият СПА център ще се насладите на приятна атмосфера и за вас ще се погрижат нашите специалисти, които ще ви консултират безплатно и ще ви посъветват да изберете най-подходящите процедури и продукти. Използваме само висококачествена козметика, която ще събуди, разгърне и подхрани вашата красота.


JagoArs4

Клуб по футбол на маса ДЖАГОАРС се намира в София – бул. Тодор Александров 64 – в сградата на Кино Арена Запад.
В клуба тренират състезатели на професионалнои и непрофесионално ниво. Провеждат се регулярни тренировки и турнири и лицензираните състезатели имат право да се състезават за турнирите на Международната федерация по футбол на маса ITSF.
Да станеш член е лесно и евтино – ела, пробвай и се запиши, ако ти харесва!


Yatoto_Logo

ЯТОТО – най-голямата и щедра българска социална мрежа

За първи път в България социална мрежа дава възможност на социално значими каузи да получат финансиране в зависимост от тяхната активност в привличането на нови поддръжници. Сдружение Фуутура е част от ЯТОТО от началото на 2014 година и за това време успя да привлече (към 31.05.2014г.)

От 18.01.20145 г. всяка нова регистрация в ЯТОТО, дошла чрез уникалния линк за Фуутура – http://www.yatoto.com/support/footura  ще носи на нас сума от 0.35 стотинки до 1 лв.

Това е още един начин за подкрепа към нас, при това без това да ви струва нищо … даже напротив – с вашата подкрепа към нас и регистрацията си в Ятото всеки месец може да спечелите пари, нови приятели, да разберете и подкрепите социално значими други каузи и т.н.

ЯТОТО – най-голямата и щедра българска социална мрежа – направете своята регистрация сега! 


 

facebook


! Запази корт ОНЛАЙН !

РЕЗЕРВИРАЙ КОРТ – БЪРЗО И УДОБНО

Никога не е било толкова лесно! Избери и резервирай корт онлайн! Тенис график на твое разположение 24/7! Голям избор от тенис комплекси!

НАМЕРИ ПАРТНЬОР ЗА МАЧ ИЛИ ТРЕНИРОВКА

Нямаш партньор за тенис? Искаш да намериш подходящ партньор на твоето ниво и с твоето удобно време за игра? Дошъл си на правилното място!

НАМЕРИ ПАРТНЬОР ЗА МАЧ ИЛИ ТРЕНИРОВКА

Нямаш партньор за тенис? Искаш да намериш подходящ партньор на твоето ниво и с твоето удобно време за игра? Дошъл си на правилното място!


GameMastersLogo

Game Masters са организатори на най-големите спортни аматьорски лиги в България по билярд. Мероприятията организирани от тях включват и други дисциплини като снукър, тенис на маса, дартс и джаги, като в много от тях се използва специална хендикап система, която дава равен шанс на всеки участник да спечели мачовете си. За повече информация: www.gamemasters.eu


sporta (1)

Sporta.bg е най-безпристрастният спортен сайт в България. В него може да намерите всичко от света на спорта – бързо, точно и обективно.
Sporta.bg разполага с изключително богати статистически данни за българския и световен футбол, както и за всички текущи шампионати от европейска и световна величина.
Sporta.bg разполага с архив от информация за над 10 000 спортисти, 4 000 отбора и спортни организации, стадиони, спортни зали и съоръжения.
Ежедневно може да намерите над 100 новини в Sporta.bg свързани с всичко най-интересно в света на спорта и живота на големите спортисти.


sportuvai

Sportuvai.bg е насочен към младите българи, които искат да спортуват и родителите, които търсят най-доброто място за спорт за своето дете.
Сайтът има за цел да изгради най-богатата и актуална база данни за места за спортуване, школи и спортни клубове в страната и предлага усъвършенствана търсачка за бързо намиране на правилния обект.
Освен това, Sportuvai.bg ще даде възможност на активните българи да коментират и обсъждат качеството на всеки отделен обект, да споделят идеи, съвети и снимки. Сайтът разполага с висококвалифицирани редактори в областта на спорта и спортната подготовка и ще предлага професионални съвети за правилно спортуване, както и ревюта на отделни обекти.


 

Ω VITOSHANEWS – БУТИКОВИ НОВИНИ, ИНТЕРВЮТА И КОМЕНТАРИ Ω

Както и марковата рубрика Седмични акценти – формулираме с едно изречение съществено и отразявано събитие от изминалата седмица. В това единствено изречение се предава не само новината, но и се намеква и субективното ни мнение по въпроса… Защото никой не може да бъде тотално обективен, важното е да бъде независим!


associate_HQ_BgСпортс Партнер Португалия

 Спортспартнер брошура

Спортс Партнер е португалска компания с богат опит в комбинирането на спортното представяне с най-високите инженерни достижения, дизайн и високо конкурентно знание, получавайки като резултат най-добрите решения за закрити и открити спортни настилки и съоръжения.

Useful and often funny blog on all aspects of life in Bulgaria by foreigners living in Sofia.

Guide to events, sightseeing and more in English for foreigners visiting Bulgaria.

ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕС И ИНФОРМАЦИОННИЯ ПОРТАЛ НА БЪЛГАРИЯ – БУЛПОРТАЛ НИЕ СМЕ ОБЩЕСТВО ОТ ХОРА С БИЗНЕС ИДЕИ. ЗАНИМАВАМЕ СЕ ГЛАВНО С РАЗВИТИЕТО НА ИДЕИ В ОБЛАСТТА НА ИНТЕРНЕТ ПРОМОТИРАНЕТО И ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГА. В ТОЗИ САЙТ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС, ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАДЕЖДНИ – В НЯКОИ СЛУЧАИ И МНОГО ПОВЕЧЕ – НАЙ-ДОБРИТЕ – КОМПАНИИ, УСЛУГИ И ПРОДУКТИ – В СФЕРИ КАТО СОФТУЕР, ЕЛЕКТРОНИКА, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, УСЛУГИ И ПРОДУКТИ ПО ИНТЕРНЕТ И ДР .


Woking window cleaning 

Get Five Star Woking GU20 Window Cleaning

Do you find the task of cleaning your windows quite tiresome? Would you like to have every window of your home or workplace looking great inside and out? Pick up the phone and contact us! We are the #1 window cleaning company in Woking, with years of extensive experience in delivering immaculate glass surfaces to domestic and business properties, as you can see from the many positive reviews left by our clients.

Visit our facebook


 Gutters Richmond

We’ll Take Care of All of Your Gutter Cleaning in Richmond!

If you’re looking for professional gutter cleaning and repair in Richmond TW9 from a local company that you can rely on, then you’ve come to the right place. Using the most effective tools and equipment, our experienced technicians will unblock and repair your drain pipes, making sure they’re doing the important job of protecting your property from the elements and stop walls becoming damp.

Visit our facebook


 

1012495_604227149630070_945949369_n

 

Сдружение “Психологически център – ДЪГА” работи с пълнолетни, юноши и деца по различни проблеми и въпроси. Услугите, които предоставяме са:
– Индивидуални психологически консултации;
– Работа в групи  – родителство, осиновяване, приемничество, бременност, групи за деца с родители “Общувай с детето си пълноценно”, Ателиета;
– Организиране на тренинги и тиймбилдинг на колективи;
– Психолог отговаря на Вашите въпроси по email и/или телефон – АНОНИМНО;
– Подготовка на деца за явяването им в Съда по дела;
– Занимания за деца от 3 до 10 години за развитие на основни познавателни процеси – мислене, памет, внимание, творчество;
– Почасови занимания за деца;

Ако ни харесвате и желаете да ни подкрепите, може да сложите някой от нашите банери във вашия сайт, насочващ към http://footura.com

Fotor090982452

dea66fc92197601c57052a04127df4a4

Fotor090982452


Наши партньори могат да бъдат всички обекти, представящи главно продукти и услуги в сферата на спорта от цялата страна. Освен преките ползи при партньорство със Сдружение Фуутура, които може да видите ТУК, ние се стремим да осигурим и широка мрежа от наши членове, които да се информират редовно и да посещават при добри условия различни обекти (главно в спортната сфера, продукти и услуги), чрез която да може да сме полезни на нашите партньори и по непряк начин. Партньорът може да прави различни игри, промоции и отстъпки за всеки член на Сдружение Фуутура (при показване на валидна членска карта), както и да се включва с промоционални акции и в наградния фонд на нашите спортни събития.

За да станете наш Партньор, моля посетете страница Стани Партньор

Покана към потенциални Партньори –

Целите на Сдружението и сайтът са изцяло насочени към спорта като социално значима активност и най-вече имат за цел да предоставят информация и възможности за практикуването му в България. В сайта има актуална информация за възможностите за практикуване на масов и професионален спорт, може да се намери информация за организирани от нас спортни прояви и турнири, както и други наши проекти и инициативи.

За повече информация относно възможностите да бъдем Партньори, моля да се свържете с нас.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s